Wednesday, 25 July 2012

Servis Bio Aura

Dah beberapa hari tak sempat nak update.
Ada orang kata daripada aku duk sibuk update blog, lebih baik baca quran di bulan2 puasa ni.
Hehehe benda baik InsyaAllah akan aku lakukan.
Dan aku akan "tulis kat sini" setiap kali aku selesai baca quran.

Ahad lepas seharian aku uruskan urusan akademi dengan akak aku.
Petang tu kami buka puasa kat Restoran Wong Solo Bdr Baru Bangi.
Ada sesuatu yang menarik berlaku kat situ masa tu.
Menarik pada aku la.
Pada orang lain tak sure lagi. Hehehe.
Akan aku kongsikan pada entry seterusnya.
InsyaAllah.

Esok paginya aku bawa wife jumpa doktor.
Appointment sebab dah overdue.
Aku duk lepak dalam kereta je sambil layan buku sebab Aidil tidur.
Tiba2 suatu haruman menusuk kalbu menerobos masuk dalam kereta aku.
Setelah diselidiki, rupa2nya Aidil melepaskan hajatnya walaupun dalam mata terpejam lena.
Terpaksa la aku mencemarkan duli memperkenankan hajatnya itu. Hahaha.
Lepas tu terus dia segar bugar dan riang ria semula.

 Muka selesa. Hehehe.
Sempat posing walaupun sibuk mengelap seat kereta abah dia.

Dalam perjalanan balik singgah Jaya Jusco Equine kejap.
Tapau KFC untuk Aidil.
Sempat jumpa bakal rakan niaga baru aku kat dalam tu kejap.
Sembang2 kejap.
Tak boleh lama sebab aku rushing nak ke opis.

Malam lepas terawih tu aku ada appointment kat rumah jiran.
Kali ni appointment untuk servis Bio Aura dia.
Alhamdulillah tak sampai setengah jam dah selesai.
Siapa2 yang ada Bio Aura tapi tak pernah servis boleh la call aku.
Aku boleh tolong servis.
Dont worry, free of charge.

Apa tanda2 atau syarat nak kena servis??
Banyak sebenarnya.
Antaranya.
1) Dah pakai lebih dari setahun.
2) Air yang keluar semakin kecil atau tak keluar langsung.
3) Rasa air pun dah berbeza.

Call segera.
Servis PERCUMA.

Azhar
010-2207181

1 comment:

  1. Saya ada byk unit Penapis Air Bio Aura NEW nak jual murah.Stok saya dan member2 yg masuk bisnes MLM Hai-o tp tak dpt cari downline.skrg amat perlukan duit sbb dah berenti main MLM ni dan ingin buat bisnes lain

    JUALAN RUGI BESAR...RUGI 21K!!!!!

    NEW STOK DARI STOKIS HAI-O!!!!

    Harga RM 500 shj

    harga asal RM 2080

    Berminat call/sms 019-4728996 (cikgu wan)

    *Barang baru dari stokis full box dan original
    *Warranty 1 tahun drp Hai-O marketing (ada warranty card)
    *penghantaran dan pemasangan percuma utk lembah klang_luar pos laju
    *saya agen dan pengedar berdaftar dgn hai-o

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...